LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-13-2006, 12:07 PM   #1
Punkrulz
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Debian: AWStats works differently when going to IP or hostname


Hey guys,

Having a very strange issue that no one can seem to figure out. I'm playing around with Debian so I can learn linux. I'm trying to make things easier so that I can just type in the hostname into my browser and be able to go to my website, but I'm having a very strange issue between that.

For AWStats, the icons are only working correctly half of the time. When I go to 172.26.1.147/cgi-bin/awstats.pl, my icons work. Their path is /awstats-icon.
When I go to lewisdebian/cgi-bin/awstats.pl, my icons don't work. The path is set to /var/www/icon.

In my hosts file I have set the ip address of the server to lewisdebian, that's not an issue, and the server name and everything appears correct in Debian.

My awstats.conf file:

Code:
Alias /awstatsclasses /usr/local/awstats/wwwroot/classes/
Alias /awstatscss /usr/local/awstats/wwwroot/css/
Alias /awstats-icon /usr/share/awstats/icon/
ScriptAlias /awstats/ /usr/local/awstats/wwwroot/cgi-bin/

<Directory /usr/local/awstats/wwwroot/>
    Options None
    AllowOverride None
    Order allow,deny
    Allow from all
</Directory>

<Directory /usr/share/awstats/icon/>
    Options None
    AllowOverride None
    Order allow,deny
    Allow from all
</Directory>
Anything else you guys would need to see?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot SSH/FTP by hostname, but ip works joshtt Linux - Networking 3 09-20-2005 05:08 AM
debian mirror which works within china changcheh Debian 3 09-09-2005 01:51 AM
DHCP Hostname in Debian 3.1 VinnySem Linux - Networking 7 07-25-2005 11:54 PM
Mozilla working differently! redhatrosh General 2 05-04-2005 12:29 AM
SuSE works differently from Mandrake? escordeiro Linux - Newbie 1 09-30-2004 08:28 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 10:09 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration