LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 08-30-2014, 01:49 AM   #1
17?
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2014
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Question Bad configuration with optimus


Hello,

I have read realy lot of treads about this problem but no one have well run.

My problem it's i have a labtop with optimus (yes no chance...) and i want use opengl with the driver nvidia for no hear my ventilator turn always.

I have install bumblebee, nvidia-bumblebee, primus and bbswitch and it's good for the ventilator but i can't actually use opengl.

glxinfo done :

name of display: :0
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0".
Error: couldn't find RGB GLX visual or fbconfig

Xorg.0.log: http://pastebin.com/MsjYAtSM

lspci | grep VGA :
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF106M [GeForce GT 555M] (rev ff)

Realy thx for your time and sorry for my approximate english
 
Old 08-30-2014, 03:39 AM   #2
colucix
LQ Guru
 
Registered: Sep 2003
Location: Bologna
Distribution: CentOS 6.5 OpenSuSE 12.3
Posts: 10,509

Rep: Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983Reputation: 1983
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate.
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Bad configuration with optimus 17? Linux - Software 0 08-31-2014 09:44 AM
Root shell bad configuration hibernator Linux - Server 2 08-05-2010 09:42 AM
Bad configuration for mail server fakie_flip Linux - Server 0 11-23-2007 03:48 AM
DNS not resolving or some bad configuration galliar SUSE / openSUSE 3 02-27-2006 05:03 AM
ifup ifdown bad configuration pingvina Linux - Newbie 8 12-27-2005 06:04 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 01:38 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration