LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-06-2003, 12:22 PM   #1
casstyle78
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Location: Colombia
Distribution: Debian
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Question Another ed2k_gui Problem ... What the hell is wrong.


Well, after going throug a great deal of pain installing all the required libraries.... I finally get to run the ed2k_gui command on my debian... After this a windows tries to appear, but then suddenly it exits leaving me this following message on my xterm:

** (ed2k_gui:2745): WARNING **: Couldn't load font "Sans 10" falling back to "Sans 10"

** (ed2k_gui:2745): WARNING **: Couldn't load font "Sans 10" falling back to "Sans 10"

** (ed2k_gui:2745): WARNING **: All font failbacks failed!!!!


I would really appreciate a helping hand on this.. I downloaded the core and all... The ed2k_gui I used the .deb file, and installed the package libraries that it asked for just in case you ask... and the core is the overnet.0.50.1



Thanks in advance.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ed2k_gui problem under Slack10 ssobeht Linux - Software 0 10-03-2004 04:48 AM
What the hell am I doing wrong???? drknownothing Linux - Hardware 9 09-30-2004 08:28 AM
RPM Problem... What the hell is wrong with this thing? Darx Fedora 9 03-20-2004 12:09 AM
what the hell is wrong with kwrite, kedit, kword, k evertying? santasballz Linux - Newbie 7 02-13-2004 11:30 PM
What the hell am I doing wrong? Blank screen on boot. yakko Linux - Newbie 13 06-02-2003 08:45 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration