LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-08-2009, 08:38 PM   #1
neoform
Member
 
Registered: Apr 2009
Posts: 41

Rep: Reputation: 15
smb_mount: open session failed!: syserr = Broken pipe


Hi, I'm connecting to a smb server I have set up on FC10, but for some reason when I try connecting I get this error after I send my password:

May 8 20:58:52 ripsaw /System/Library/CoreServices/NetAuthAgent.app/Contents/MacOS/NetAuthAgent[1746]: smb_mount: open session failed!: syserr = Broken pipe

I have iptables disabled (behind a firewall already), so I'm not sure what's causing this problem.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
broken pipe henokmikre Linux - General 2 07-15-2008 04:47 AM
Broken pipe henkelarsson12 *BSD 1 04-08-2006 11:12 AM
Broken pipe? Nubian Linux - Newbie 2 08-16-2005 08:56 AM
Doom 3 demo: snd_pcm_writei failed: Broken pipe nikolaj Linux - Games 0 04-14-2005 12:00 PM
Broken Pipe Cynthia Blue Linux - Newbie 0 12-30-2002 02:31 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server

All times are GMT -5. The time now is 08:16 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration