LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-06-2002, 03:14 AM   #1
BojanX
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2002
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Lightbulb sound in mandrake 8.1


Hi all!
Doses anyone knows what kould be the problem with my sistem. After i log in to KDE first thing if i want to stup volume i have to go to drakconf and probe for my sound card. Only then i can run kmix corectly otherway it say that there is wrong mixer for my card. I save my config after exiting drakconf but did't help.
Any idea , please help

regards BojanX
 
Old 04-08-2002, 03:41 PM   #2
Thymox
Senior Member
 
Registered: Apr 2001
Location: Plymouth, England.
Distribution: Debian + Ubuntu
Posts: 4,358

Rep: Reputation: 57
Err, what card is it? Are you running a stock kernel (i.e. the one that came with Mandrake), or have you compiled your own? A little more info would be appreciated.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Other problem with the sound in Mandrake - onboard sound card Swetko Linux - Hardware 24 06-19-2006 04:27 PM
Sound Help - Sound Blaster AudioPCI64V/AudioPCI128 // Mandrake 9.2 mpyrewoody Linux - Newbie 1 08-31-2004 10:01 AM
running Mandrake 9.2, i do have sound in x-chat, cd playing no sound. AdrEnochrOme Linux - Newbie 5 01-24-2004 04:49 PM
Can't get sound from Mandrake 9.1 with SoundBlaster Audigy 2 Sound Card... shortyzms Linux - Newbie 3 12-08-2003 06:36 PM
A7N8X + Mandrake 9.1 + onboard sound card = No SOUND st_purple Linux - Hardware 3 11-07-2003 09:30 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 02:29 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration