LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-03-2016, 01:57 AM   #1
imran1983
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2010
Location: Mumbai
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Smile Network Bonding not working, I have checked in windows its working


Dear all,

I have setup the Dell M1000e Blades chassi with m630 Blades. I have installed Centos 6.6 64-bit, I have checked on all 5 blades with bonding its not working if we installed windows and doing teamng s its working fine. Please let me know the issues and fix this issues.
 
Old 11-03-2016, 08:55 AM   #2
dijetlo
Senior Member
 
Registered: Jan 2009
Location: RHELtopia....
Distribution: Solaris 11.2/Slackware/RHEL/
Posts: 1,491
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: Disabled
OK, for the sake of clarity, you have clustered 5 Dell blades, each blade is running Centos6.6 , and you're having problems bonding the clusters adapters into a single virtual adapter. If that's correct, what is your clustering software?
 
Old 11-03-2016, 09:00 AM   #3
lazydog
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: The Key Stone State
Distribution: CentOS Sabayon and now Gentoo
Posts: 1,249
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 194Reputation: 194
Or tell us how you are bonding them together. Step you took to configure the bonded interface.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bonding not working as FT Fracker Linux - Networking 1 07-15-2015 04:46 AM
bonding failover not working pantdk Linux - Server 24 08-12-2014 02:16 AM
[SOLVED] subversion: how to discard a checked out working copy Jerry Mcguire Linux - Software 2 06-15-2010 02:14 AM
NIC Bonding not working mianmajidali Linux - Networking 2 04-07-2010 11:50 AM
Bonding Not Working And also Routing Has Problems abdo_elrahman Linux - Enterprise 3 07-06-2008 09:55 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 08:13 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration