LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-05-2005, 04:53 PM   #1
cyblord
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: SuSE 9.3 Pro
Posts: 19

Rep: Reputation: 0
Lightbulb Terrible graphics while booting SuSE 9.3


Hey everyone, how's it going?

I currently use Suse 9.3 Pro, and I've got an ATI Radeon x700 Pro 256Mb PCI-Express graphics card. When SuSe is booting up, the graphics there look terrible. On another box, with an integraded vga, the graphics were fine while I was starting the system.

Is there a way to fix this problem? Thanks a lot!
 
Old 09-06-2005, 08:46 AM   #2
Riddick
Member
 
Registered: May 2004
Location: Rome, Italy
Distribution: slackware-current
Posts: 454

Rep: Reputation: 30
Congratulations on a nice PC.
Please explain what you mean:
Is it low colour, or bad resolution or is there an
actual problem with the graphics (like corruption)?

One it's booted does it stop?
If so, when does it stop?

Thanks,
Riddick
 
Old 09-06-2005, 04:31 PM   #3
cyblord
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: SuSE 9.3 Pro
Posts: 19

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thanks.

usually, when suse starts to boot up (before the login screen), you'd see some fancy welcome screen. It has quite a few languages on it that says welcome. Then, afterward, it'll say that your system is starting.

On my computer, however, the colours on the pre-bootup screens seem to be... what's the right word for it... messed up. It appeared to be having a very low colour depth. Probably the lowest. Edges of certain graphics were even slightly pixelated. It boots up fine though, everything else worked well.



I'd appreciate your help!

Last edited by cyblord; 09-18-2005 at 01:04 AM.
 
Old 09-17-2005, 06:03 PM   #4
cyblord
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Distribution: SuSE 9.3 Pro
Posts: 19

Original Poster
Rep: Reputation: 0
can anyone help me? please?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Suse 9.1 Graphics card jmccay Linux - Hardware 2 11-27-2004 10:35 PM
How do I enable the original graphics in booting? Nu-Bee Mandriva 3 11-16-2003 04:36 AM
Booting between different installed graphics cards renjith Linux - Hardware 6 09-21-2003 10:02 AM
Slackware 9 booting and graphics problems. (newbie) :-) Whitman Slackware 3 06-15-2003 08:14 PM
it's that terrible! prowzen Linux - Software 6 07-12-2001 02:30 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware

All times are GMT -5. The time now is 09:44 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration