LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 10-30-2004, 06:44 PM   #1
sys7em
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Germany
Distribution: Slackware
Posts: 158

Rep: Reputation: 30
smbmount doesn't work after reinstalling samba ...


After installing some fresh samba source ...when I try to smbmount it gives me the following error ...

root@srv:/# smbmount
bash: smbmount: command not found
root@srv:/#

What the hell has happened with this thing ???
 
Old 10-30-2004, 07:10 PM   #2
gbonvehi
Senior Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Argentina (SR, LP)
Distribution: Slackware
Posts: 3,145

Rep: Reputation: 51
Try putting: where smbmount
and see where it's, then run it with a full path.
Also, if you use su, try using su - instead that will load all the path values for root.
 
Old 10-31-2004, 04:14 AM   #3
sys7em
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Germany
Distribution: Slackware
Posts: 158

Original Poster
Rep: Reputation: 30
where smbmount ...
command not found ...
Is there another way to found the full path
 
Old 10-31-2004, 05:22 AM   #4
gbonvehi
Senior Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Argentina (SR, LP)
Distribution: Slackware
Posts: 3,145

Rep: Reputation: 51
Try whereis smbmount or if you configured locate, you can use locate smbmount
 
Old 10-31-2004, 06:14 AM   #5
xushi
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Location: UK
Distribution: Gentoo
Posts: 1,288

Rep: Reputation: 45
updatedb
locate smbmount
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reinstalling Samba doesn't recover the original /etc/samba/smb.conf Akhran Debian 2 11-11-2005 12:54 AM
samba 3.0.4 missing files in XP but not with smbmount/smb4k TieN Linux - Software 1 02-11-2005 04:11 AM
Reinstalling Samba? john_d13 Linux - Networking 3 12-19-2004 05:02 PM
smbmount at startup doesn't work! Skyblaze Slackware 11 11-05-2004 02:09 PM
Samba: smbmount question johnnyr Linux - Software 2 04-13-2004 11:33 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:49 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration