LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 10-05-2013, 06:35 PM   #1
austinramsay
Member
 
Registered: Jul 2007
Distribution: Solaris 10/09
Posts: 260

Rep: Reputation: 30
netconfig not setting eth0 settings on boot


I set my eth0 ip settings through netconfig, and it doesn't seem to do anything on boot. After booting my ip is not set, and i have to do it manually. Do I need to edit a file or something instead?
 
Old 10-05-2013, 06:45 PM   #2
Didier Spaier
Senior Member
 
Registered: Nov 2008
Location: Paris, France
Distribution: Slackware{,64}-{14.1,current} on a Lenovo Thinkpad T61 6457-4XG
Posts: 4,660

Rep: Reputation: 1236Reputation: 1236Reputation: 1236Reputation: 1236Reputation: 1236Reputation: 1236Reputation: 1236Reputation: 1236Reputation: 1236
Which option did you choose: Static IP, DHCP, loopback or NetworkManager?

PS. Why open a new thread and not follow this one?

Last edited by Didier Spaier; 10-05-2013 at 06:54 PM. Reason: PS added
 
Old 10-05-2013, 08:56 PM   #3
austinramsay
Member
 
Registered: Jul 2007
Distribution: Solaris 10/09
Posts: 260

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Quote:
Originally Posted by Didier Spaier View Post
Which option did you choose: Static IP, DHCP, loopback or NetworkManager?

PS. Why open a new thread and not follow this one?
I chose static, and sorry i probably should have
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue chaning DNS settings using netconfig BusteR[PL] Linux - Networking 0 10-04-2012 01:32 AM
Slack 11 netconfig setup doesn't detect eth0? Andriy Slackware 15 10-10-2006 02:01 PM
Setting aumix settings across boot sbrewer Linux - Hardware 1 12-27-2004 04:50 PM
Where to check netconfig settings? subaruwrx Linux - Networking 5 08-06-2004 12:13 AM
Boot up stops at setting up eth0 zmanea Linux - General 15 04-01-2004 08:54 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:49 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration