LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-04-2010, 10:45 AM   #1
rmjohnso
Member
 
Registered: Mar 2006
Location: Wisconsin
Distribution: Slackware64-Current
Posts: 294

Rep: Reputation: 43
Exclamation [SOLVED] SBo SlackBuilds fail at make install under latest -current64


I'm running a clean install of the latest version of -current64. When I try to run a number of SlackBuilds from SBo, the scripts stop (no error) after the make install step. If I manually run all of the commands after make install, I get a fully functional package, and the program works with no problems. In looking as the logs, I don't see any errors during the configure, make, or make install steps. Three of the packages I am trying to compile from SBo where I have this problem are:

thunar-archive-plugin
thunar-media-tags-plugin
xfce4-taskmanager

I'm having problems with other scripts as well that are not XFCE related, but these are good examples. Another oddity is that the SlackBuild script for thunar-archive-plugin at slacky.eu works.

I've never had any problems with these scripts before, and many other scripts still run just fine. I can't track down a common problem here.


Thanks, in advance.

Last edited by rmjohnso; 03-04-2010 at 11:14 AM.
 
Old 03-04-2010, 11:04 AM   #2
ponce
Senior Member
 
Registered: Aug 2004
Location: Pisa, Italy
Distribution: Slackware
Posts: 2,409

Rep: Reputation: 853Reputation: 853Reputation: 853Reputation: 853Reputation: 853Reputation: 853Reputation: 853
maybe it's related to bash 4: robby and lukenshiro wrote something about it on the slackbuilds-users mailing list

http://lists.slackbuilds.org/piperma...ch/005316.html

listing all the slackbuilds that gave you problems surely can be useful to others
but remember that slackbuilds.org repo is for the 13.0 release: they don't support current builds.

Last edited by ponce; 03-04-2010 at 11:09 AM.
 
1 members found this post helpful.
Old 03-04-2010, 11:13 AM   #3
rmjohnso
Member
 
Registered: Mar 2006
Location: Wisconsin
Distribution: Slackware64-Current
Posts: 294

Original Poster
Rep: Reputation: 43
ponce, thanks for the quick reply. I originally skimmed through that thread, but I didn't make the connection at the time. I just downgraded bash, and the problem is solved. Thanks again!
 
  


Reply

Tags
error, sbo


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
libogg not installing, make and make install don't give errors, but fail lilmike Linux - Newbie 6 11-14-2009 07:33 PM
LXer: Latest Ubuntu Karmic fail - Rhythmbox won't play (but again, it's easily fixed) LXer Syndicated Linux News 0 11-10-2009 03:20 PM
Running vlc 1.0.2 compiled from alien slackbuilds fail Olaus Slackware 5 09-30-2009 05:45 AM
all dosbox slackbuilds fail on -current Daedra Slackware 5 03-20-2009 01:59 AM
Make Install xmms-plugin install fail - deb sarge Khepri Linux - Software 2 02-18-2006 10:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:07 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration