LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Mandriva
User Name
Password
Mandriva This Forum is for the discussion of Mandriva (Mandrake) Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-10-2004, 01:00 AM   #1
hacman
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
help! only fluxbox starts


okay, i tried installing FluxBox 1.1.14 first from tar.gz, and that didn't work.

so then went with the 0.1.12 rpm version.

Now, if i choose a different WM, it still launched FluxBox??

I've tried uninstalling the rpm via rpm -e fluxbox-0.1.12-mdk.i586.rpm and i get that it's not currently installed. then if i try rpm -i fluxbox-0.1.12-mdk.i5a8.rpm, it says it's already installed?!?

Any ideas? Mandrake 9.2

This system ran Mandrake + Flux just fine for a month, then i wanted to rebuild. now i've got this.
 
Old 05-10-2004, 01:07 AM   #2
hacman
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2004
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0
m'kay nevermind.

during my installs of the tar.gz version, it created /usr/local/bin (all files associated with fb). i removed fluxbox*, fluxbox-generate-menus* and fbrun*, and everything runs mostly fine now.

only other problem currently is the menus for my normal user account has VERY little on it, but i'll solve that.
 
Old 05-10-2004, 05:19 AM   #3
equinox
Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Johannesburg, South Africa
Posts: 846

Rep: Reputation: 30
the correct command would have been: rpm -e fluxbox

it will not recognise fluxbox-x.x.x-mdk.rpm for example.

to solve your menu problem, run this command as root: update-menus -v

-equinox-

Last edited by equinox; 05-10-2004 at 05:20 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fluxbox starts slow/X11 keeps CPU running at 9x% kaon Slackware 0 02-10-2005 11:28 AM
Fluxbox starts with no font ivanatora Linux - Software 1 12-08-2004 02:28 AM
starting apps when fluxbox starts up imagreg Slackware 8 11-23-2004 10:47 PM
Fluxbox: Enabling KDE using package install of fluxbox underline Linux - Software 0 12-27-2003 10:11 AM
How to starts FluxBox chem1 Linux - Software 2 05-09-2003 10:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:18 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration