LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Virtualization and Cloud
User Name
Password
Linux - Virtualization and Cloud This forum is for the discussion of all topics relating to Linux Virtualization and Linux Cloud platforms. Xen, KVM, OpenVZ, VirtualBox, VMware, Linux-VServer and all other Linux Virtualization platforms are welcome. OpenStack, CloudStack, ownCloud, Cloud Foundry, Eucalyptus, Nimbus, OpenNebula and all other Linux Cloud platforms are welcome. Note that questions relating solely to non-Linux OS's should be asked in the General forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-08-2012, 07:43 AM   #1
santhanam2006
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2010
Posts: 24

Rep: Reputation: 0
Bridge starts slowly


RHEL 6 Host

Rhel 4.8 Guest

i installed both os, while starting host pinging immediately

and guest pinging after host,

But bridge takes six minutes to start.

Pl suggest any corrective action.

c.santhanakrishnan
 
Old 12-08-2012, 10:22 AM   #2
dyasny
Member
 
Registered: Dec 2007
Location: Canada
Distribution: RHEL,Fedora
Posts: 844

Rep: Reputation: 91
DELAY=0 in bridge's ifcfg
 
Old 12-09-2012, 08:55 PM   #3
santhanam2006
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2010
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Copy of ifcfg-bro file

Thank you so much for your response,

please go through my ifcfg-bro file,

##/etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-br0" 8L, 105C
DEVICE="br0"
TYPE="Bridge"
BOOTPROTO="none"
IPADDR=104.0.0.86
PREFIX=8
DEFROUTE=yes
ONBOOT="yes"
DELAY=0

c.santhanakrishnan
 
Old 12-09-2012, 11:30 PM   #4
dyasny
Member
 
Registered: Dec 2007
Location: Canada
Distribution: RHEL,Fedora
Posts: 844

Rep: Reputation: 91
BOOTPROTO="static"

remove PREFIX=8 and replace it with NETMASK=255.0.0.0
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X starts slowly after removing gdm Daravon Ubuntu 5 01-06-2009 11:43 PM
X starts really slowly & limited functionality after trying to install NVidia driver kevkilroy Linux - Hardware 5 08-10-2006 07:15 AM
Openoffice Starts Slowly mesh2005 Linux - General 11 05-22-2006 02:07 AM
Printer starts print with black, but then slowly turns to red Mistreated Linux - Hardware 2 12-25-2004 12:56 AM
RH 8.0 on Dell Optiplex starts services slowly. treimers Linux - General 3 01-19-2004 05:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:34 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration