LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-04-2003, 06:10 PM   #1
dukeinlondon
Member
 
Registered: May 2003
Location: London
Distribution: kubuntu 8.10
Posts: 593
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 30
mplayer plugin config


I love the mplayer plugin available for mozilla but the problem is that it is overiding the Real Player Mime associations. It'd be fine if it was able to play Real streams but it fails.

How can I remove the association between the mplayer plugin and real streams and files ?

Thanks for any help
 
Old 11-04-2003, 06:24 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974
check the mplayerplug-in docs... in /etc/mplayerplug-in.conf:


# Disable some video formats
#enable-real=0
#enable-qt=0
#enable-wm=0

just change as needed
 
Old 11-04-2003, 07:03 PM   #3
dukeinlondon
Member
 
Registered: May 2003
Location: London
Distribution: kubuntu 8.10
Posts: 593
Blog Entries: 1

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Thanks. Tried it but it didn't change anything ....
 
Old 11-04-2003, 07:04 PM   #4
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974Reputation: 1974
what did you change it to?
 
Old 11-05-2003, 04:14 PM   #5
dukeinlondon
Member
 
Registered: May 2003
Location: London
Distribution: kubuntu 8.10
Posts: 593
Blog Entries: 1

Original Poster
Rep: Reputation: 30
I've added

enable-real=0

but when I restarted mozilla, the realaudio association was still there ....
 
Old 11-08-2003, 06:05 PM   #6
dukeinlondon
Member
 
Registered: May 2003
Location: London
Distribution: kubuntu 8.10
Posts: 593
Blog Entries: 1

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Post

I know why it didn't work : that option is available only from version 0.95. I have version 0.80

I've picked up the redhat rpm from the mplayerplugin site. News for Mdk 9.2 users, it works fine.

Last edited by dukeinlondon; 11-08-2003 at 07:21 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mplayer/Mplayer-plugin problems Buffbannana049 Fedora 3 07-13-2005 12:22 AM
how to apt-get mplayer-plugin (mozilla plugin)? hkl8324 Debian 2 06-29-2005 10:28 AM
No sound in mplayer or mplayer firefox plugin case1984 Linux - Newbie 1 01-21-2005 01:58 AM
MPlayer / Mplayer Plugin no Sound apjonesy Linux - Software 5 08-06-2004 05:27 AM
mplayer plugin burnt_toast Linux - General 2 08-31-2003 02:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:14 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration