LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-17-2003, 07:48 AM   #1
ArratoiaK
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Exclamation Mouse errors on XFree86. Not asked on this forum.


Hi to all. First of all sorry for my english. I'm trying to solve this issue.

I have an AMDK6 with Debian Woody installed and KDE as desktop. 128 Mb RAM
The problem:

I have a serial mouse on /dev/ttyS1 configured as "Microsoft". It works on XFree86 without problem. When i use some KDE programs the mouse works fine but when i start programs like: Netscape 7.1, Mozilla, The OpenOffice installation (after, the program works fine) the mouse jumps erraticaly and it can't be controlled.
I must logout from KDE and start it again but when i execute this software it happen again.

Things that i made:
I installed the gpm and configure it correctly. I change the value of /dev/ttyS1 on XF86Config-4 to /dev/gpmdata. It works fine but when i start the mencioned software, the mouse stops the movement. Now i can't move the mouse.

One thing more:
When i use the /dev/ttyS1 config, when i start netscape (or another one) the keyboard tries to hang. I can't explain better, the keyboard (old one) work slower.

Please, i'm amazed with this error. Someone know something about that or got any ideas?

A LOT OF THANX!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
forum errors ? djh LQ Suggestions & Feedback 4 11-15-2004 03:15 AM
new nvidia driver & mouse problems - odd errors produced, no mouse detected. UrbanSlayer Debian 4 07-03-2004 09:13 PM
XFree86 xfonts-scalable errors krazj73 Linux - Newbie 1 03-06-2004 01:49 AM
xfree86 errors digger Linux - Newbie 3 03-04-2004 10:57 PM
XFree86 4.3.0 install errors regarding xcursorgen rahaydenuk Debian 7 11-11-2003 10:38 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:36 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration