LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 01-13-2007, 02:39 PM   #1
soldier228
Member
 
Registered: Jan 2007
Distribution: openSUSE 10.2
Posts: 103

Rep: Reputation: 15
Banshee-"Argument out of range"


System stats:

openSUSE 10.2
3 gigs of ram
ati x800xl vid card
Asus A8V mobo
Seagate Barracuda 320gb SATA 7200rpm

Ok so I went to add in some mp3's to my library and when i import them through Music->Import Music i use local files and then i select all the songs i want it doesn't import them and gives me an error log.

Error:
Code:
Index is less than 0 or more than equal to the list count.
Parameter name: index
0
Now i went and updated Banshee following the directions that were up on the banshee website and did it through the zen updater utility and then i went to import the songs again it gave me a different error but it looks like the same but worded differently.

Error after updating:
Code:
Argument is out of range.
Parameter name: index
 
Old 07-10-2007, 01:39 PM   #2
corrosivemisery
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2007
Posts: 19

Rep: Reputation: 9
Lightbulb Possible Garbadge in Tags

Hello,

I had this same error recently, I did some research and found that there was garbage characters in the music's ID3v2 tags...I used a program called "Audio Tag Tool" and cleared all of the ID3v2 tags and my music imported just peachy.

So, if anyone else Googles to this thread with this problem, check your music file's tags to make sure they didn't corrupt. I've also had issues with editing the tags with Banshee so, I'd refer to a tag editing tool for now. Audio Tag Tool is nice because you can edit multiple files at a time.

-Corr
 
  


Reply

Tags
banshee, errors


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error: Error for wireless request "Set Mode" (8B06) : invalid argument "roaming" penguin chick Linux - Wireless Networking 5 08-22-2008 01:16 PM
Digimate 17" TFT with NVidia graphics - keep getting "signal out of range" vasudevadas Linux - Hardware 3 12-03-2006 06:22 PM
Simple Ooo BASIC Macro problem: "connot coerce argument type..." tredegar Linux - Software 0 08-14-2005 10:00 AM
pass "startx" argument while running runlevel 5? kpachopoulos Linux - General 2 07-03-2005 09:29 AM
Quagga "Can't bind socket: Invalid argument" JJX Linux - Networking 0 04-29-2004 10:21 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration