LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-22-2004, 12:53 PM   #1
OneNut
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
SuSE 9.1 Stalls on Install


I'm trying to install SuSE 9.1 on a system that is running fine on 9.0.

The install stalls/fails during the harware detection.

What I have done to try and get it going:

disabling ACPI
trying safe install
disconnecting and replacing a wireless USB mouse with a PS/2 mouse
disconnecting an external USB 2.0 drive
another set of install disks

Nothing helps. I'm sure I've left out some system info that is probably needed, but the 9.0 works fine (and is still working fine) so I'm thinking it's something particualr to 9.1

I'd still consider myself a Newbie but I have successfully installed and worked with RedHat and SuSE installs in the past. I'm week on the command-line entries Blame that on Mr. Gates.
 
Old 08-22-2004, 05:55 PM   #2
J.W.
LQ Veteran
 
Registered: Mar 2003
Location: Boise, ID
Distribution: Mint
Posts: 6,642

Rep: Reputation: 83
Welcome to LQ. What specific error messages are you getting? It's a little unclear from your description exactly what problem you are encountering, other than the fact that the installation hangs. Are there any specific error messages being displayed, and if so what are they? -- J.W.
 
Old 08-22-2004, 06:17 PM   #3
OneNut
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
the screen is full of text but the last two lines are:

>>> SUSE LINUX INSTALLATION PROGRAM v1.6.19 (c) 1996-2004 SUSE LINUX AG <<<

Starting hardware detection...

- (flashing cursur)

That's it. It stops and won't let it go any further. I let it sit for an hour just in case something was slow. The curcur on the very last line flashes but nothing is happening.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install of FC3 stalls at formatting step JMCraig Fedora 1 11-21-2004 12:27 AM
stalls before install loads mrconfer Yoper 0 11-08-2004 10:07 PM
Mandrake 10.0 stalls during install pugsley Mandriva 0 11-01-2004 10:22 PM
RH 7.3 Stalls install itgl72 Linux - Newbie 4 05-14-2003 01:21 AM
Redhat 8.0 stalls on transferring install image to hard drive cgkitab Linux - Distributions 7 10-19-2002 06:37 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:54 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration