LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-22-2005, 09:41 PM   #1
Spiros_A
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2005
Location: Athens - Greece
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
SAGEM f@st 800 in fedora core 3


Hello there, new to the forum, Nice to be here, hope u can help me and i could sometime help you back as it is my job(ISP support agent) and i would gladly do that

I am 20yo and i've been using linx for 1-2 years now.

ANyways here i Go

I am using Sagem Fast 800 on windows Xp and it works fine..I am now Trying to install the modem On fedora Core 3 linux and i am having some problems.

I downloaded the eagle usb drivers form the sagem site and i followed all the instructions that were described on the PDF that is online on the same site...

I am facing the following problem: When i am typing "/.configure", the procedure starts and everything seems fine but at the end of it there is a warning appearing on my terminal. It says " that the $PATH did not include /usr/local/sbin" and i might be having problems running scripts. it also recommends for an update of .bashrc if i am using bash. Anyway, i am continuing with make and make install and it all looks fine, untill i have to run eagleconfig, which is not running as it is not recognized as a command...i copied the script from the script folder to sbin and bin and then when i type eagleconfig again it just comes to prompt again..

I am running as root and i am working on it for 3 days without much luck.

any ideas would be highly appreciated as the whole installation process would be further explained to other people as it would be used for educational purposes.


thanx in advance!

Spiros
mailto:spi_rum@yahoo.gr if possible for faster response

nice forum BTW...found some really helpful staff here
congrats on your work

CU
 
Old 06-23-2005, 01:56 PM   #2
scankyfrank
LQ Newbie
 
Registered: May 2005
Location: scotland
Distribution: slackware
Posts: 23

Rep: Reputation: 15
i use suse and got the drivers working with no hitch with this tut:

http://faq.eagle-usb.org/wakka.php?wiki=InstallSuseEn

its for suse so you might have to change afew things but i think the only different thing is how you are told to install the needed packages.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install modem Sagem 800 dsl on Fedora Core 3 fedemw Linux - Hardware 1 11-27-2006 03:04 PM
Sagem F@st 3202 with Fedora Core 4 johnwoodrow Linux - Networking 1 09-22-2005 10:38 AM
Sagem F@st 800 E2T Carn Linux - Hardware 4 08-19-2004 02:00 AM
sagem F@st 800 edgefield Linux - Newbie 0 08-17-2004 07:27 AM
Sagem Fast 800 Krackpipe Linux - Newbie 2 08-02-2004 04:40 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:27 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration