LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-13-2011, 06:21 AM   #1
vicky43
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2011
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Unhappy problem with netbeans after executing iptables commands


hello..i am new to linux....
i have created a user interface using netbeans which consist of a table in which we can add or delete values...
first form is the login form..
when i first execute the frames..they execute successfully and i m nt having any problems...and the output is displayed..
but when i execute iptable command in the root..that is:

root@saish-AcerPower-Series:/home/saish# iptables -A INPUT -p udp --dport 8080 -j NFQUEUE --queue-num 0
root@saish-AcerPower-Series:/home/saish# iptables -A OUTPUT -p tcp -j NFQUEUE

when i execute these commands..the user interface..stop working..!!!
can anyone please tell me whats wrong...in simple words...
thank u....
 
Old 03-14-2011, 05:05 PM   #2
paulsm4
Guru
 
Registered: Mar 2004
Distribution: SusE 8.2
Posts: 5,863
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: Disabled
Patient:
Quote:
Doctor - it hurts when I do this.
Doctor:
Quote:
Don't do that
In other words, your Netbeans configuration is obviously using a port you're blocking with iptables.

So don't block it

PS:
I'm guessing the problem is with Glassfish. I'm also guessing that you want Netbeans for doing J2EE development. In which case, you probably *want* to use Glassfish. Just keep the port enabled, and Life should be Good

Last edited by paulsm4; 03-14-2011 at 05:07 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iptables commands problem naaman Linux - Security 6 02-23-2010 02:20 AM
[SOLVED] Problem in executing multiple commands through password less sudo vysakh@gmail.com Linux - Server 6 08-04-2009 07:11 AM
How commands are executing ? gsiva Linux - Server 1 07-21-2009 08:48 AM
Executing commands in Konsole... meteotrade Linux - General 5 10-20-2003 06:34 PM
Executing commands on startup viciousfish Linux - General 5 06-28-2002 02:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:13 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration