LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-16-2003, 10:08 PM   #1
r_jensen11
Senior Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Minnesota, USA
Distribution: Slack 10.0 w/2.4.26
Posts: 1,032

Rep: Reputation: 45
LILO hung up after RH installs?


I thought it was just my RH7.3, so I tried going back to RH7.2, but the problem still occurs. When I boot up and install, everything works decent, kind of. There are some prompts saying that my partition structure is strange and that boot loaders might not work with it, but with the settings untouched(just wipped clean, but their sizes, settings, and format(SWAP and EXT3) are the same as previously.). It worked fine when I had Slack8.1, and then when I put RH7.2 on, but when I put RH7.3 on, it's been screwed up ever since.

When I boot up, LILO displays the following line after the BIOS information:

LI_

Anyone care to help me?
 
Old 05-16-2003, 11:30 PM   #2
activematrix
Member
 
Registered: Dec 2001
Location: Wichita, KS
Distribution: SuSE 8.2 (work), RedHat 9 (test machine), Solaris 9 (work), Mandrake 9.1 (home)
Posts: 43

Rep: Reputation: 15
Just a stab in the dark, but the only time I've seen LILO do that is when the initrd boot image is toasted. To fix it, I typically boot up with a restore disk (given I built one), and rebuild the kernel and initrd image. You might also try running 'linuxconf' and reconfiguring LILO and/or running 'lilo' on it's own and see if that fixes it.

Just a thought.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
killing a hung up process with a script lockejr Linux - General 2 04-14-2006 12:40 AM
kde printing module hung up Trio3b Mandriva 0 11-25-2005 11:02 PM
Terminate Hung Program Ingla Linux - General 3 11-15-2005 09:13 AM
Hung up on boot Thanatos Linux - Newbie 1 07-28-2004 01:13 PM
RH linux 8.0 installation hung srinath2910 Linux - Newbie 1 08-19-2003 06:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:44 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration