LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-08-2002, 01:32 AM   #1
[KoS]Creeping
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2002
Distribution: RedHat
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Lilo Crashing after installing RedHat 7.3


After I installed Red Hat 7.3 my machine would lock as it tried to load up Li-lo. It gave me the same problem with Grub. At first I thought it was a problem with reading a 40GB drive, so I changed it to a 10GB drive. It's still not working. I've tried partitioning the drive myself and I've let the installer do it. Same results. I also have Windows 2k Pro installed. The weird thing is that I've had Red Hat 7.2 running with Windows 2k Pro before.

Any ideas or suggestions?
 
Old 10-08-2002, 12:28 PM   #2
jetblackz
Member
 
Registered: Mar 2002
Location: Debian Galaxy
Distribution: Debian
Posts: 711

Rep: Reputation: 30
Do you use NTBootloader or BootMagic?

You install lilo on 1st sector of Linux part. And redo the lilo file for NTBootloader.
 
Old 10-08-2002, 02:23 PM   #3
kendo
Member
 
Registered: Nov 2001
Location: Vladivostok, Russia
Distribution: Slackware 13.0, PCBSD 7.1
Posts: 83

Rep: Reputation: 15
Have used LILO forever to the MBR, but this one beats it hands down.
I'm booting Win XP, Mnadrake 9.0 and Slackware 8.1 with this one

http://www.linux.ncsu.edu/realmkit/u...anualdual.html
 
Old 10-08-2002, 07:49 PM   #4
[KoS]Creeping
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2002
Distribution: RedHat
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thanks, that linked helped a lot.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nVidia GeForce 3 running RedHat 9.0 keeps crashing JoeBobKing Linux - Hardware 2 11-10-2004 09:33 AM
Installing LiLo Boot screen Splash with Redhat 9.0? Optyx Linux - Software 0 01-18-2004 12:36 AM
Crashing / hanging Redhat SwampDonkey Linux - Software 23 06-09-2003 02:50 PM
My Redhat 7.3 server Keeps crashing nabil Linux - General 3 07-31-2002 07:15 PM
Made a bootdisk with RedHat 7.1 to boot: Gave me SYSLINUX, not LILO:Want to use LILO Colonel Panic Linux - Software 0 08-17-2001 07:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:59 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration