LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 04-19-2009, 07:45 PM   #1
mrwoggle
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2009
Posts: 11

Rep: Reputation: 1
I have a Video issue.Will only play sound.....


Hello all.I'm relatively new to Linux,but am learning the hard way.In at the deep end and all that...

Anyhow,Im running Linux Puppy 4.2 on an old Dell Latitude laptop (128MB RAM 15GB HDD P3 960mhz)..Everythings going as swimmingly as can be expected for a new operating system!!

EXCEPT- I cannot get it to play xvid video files,which is gutting as most of my movies are in that format!I installed codecs for mpg and mp4,but no picture.What am I doing wrong,it only plays the sound.The idea was I use Linux on laptop for my media player and internet,and stick with XP purely for audio editing.Its not possible at the minute!

Please help me,Im stuck!

Cheers

AW
 
Old 04-20-2009, 11:56 AM   #2
pixellany
LQ Veteran
 
Registered: Nov 2005
Location: Annapolis, MD
Distribution: Arch/XFCE
Posts: 17,802

Rep: Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738Reputation: 738
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate.
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox / Flash Player problem: Online video will play only audio, video is white. NOoBuntuLinux Linux - Software 1 03-28-2009 01:57 AM
Sound/music doesn't play on online websites. (Youtube, google video) User Name. Ubuntu 4 12-25-2006 01:27 AM
No Sound not able to play any type of video. Alinuxnoob Ubuntu 2 06-09-2006 03:44 PM
Problem with my sound card.. can't play video & music files! MESShY Linux - Newbie 5 04-29-2005 09:29 PM
Video without sound; sound without video - in Debian, KDE with SB Live headisdead Linux - Hardware 0 06-20-2004 08:43 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:29 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration