LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-15-2003, 10:43 AM   #1
Harp00
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Venice Italy
Distribution: Slackware 12.0 kernel 2.6.21.5
Posts: 284

Rep: Reputation: 30
Gigabyte GA-7VAXP ultra, sound problems


Hi, first of all, i would like you to know, i am not an expert linux user.
I tried to follow step by step istuctions i found on internet, but i still have no sound.
I am using Red-Hat 8.0.
Does anybody had similar problems, or can help me?
Thank you.
Franco. (Venice, Italy)
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lm_sensors on a Gigabyte GA-7VAXP dnar Linux - Hardware 9 10-16-2005 11:55 AM
Slackware Gigabyte GA/7VAXP problem Harp00 Linux - Newbie 1 09-26-2003 09:59 AM
Gigabyte GA-7VAXP sound problem Harp00 Linux - Newbie 0 07-17-2003 10:28 AM
GA-7VAXP Ultra problems Harp00 Linux - Hardware 1 07-14-2003 12:09 AM
Gigabyte GA-7VAXP (Via 8235) and lm_sensors dnar Linux - Hardware 1 11-10-2002 11:57 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:48 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration