LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-25-2005, 05:11 AM   #1
killercrazyeyes
Member
 
Registered: Apr 2005
Location: El Cerrito CA, Bay Area
Distribution: Fedora Core 3, Mandrake 10.1
Posts: 31

Rep: Reputation: 15
Thumbs up error when using Kaffine player


This is an error that I get after playing an MPEG. in the player. Can anyone tell me what this means,

Thanks





(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/tls/i686/cmov/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
`system-supplied DSO at 0xffffe000' has disappeared; keeping its symbols.
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread -1230210624 (LWP 9241)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[KCrash handler]
#4 0xb6de95ed in pthread_mutex_lock ()
from /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0
#5 0xb6d63c51 in _XUnregisterFilter () from /usr/X11R6/lib/libX11.so.6
#6 0xb6d5018d in XrmDestroyDatabase () from /usr/X11R6/lib/libX11.so.6
#7 0xb6d3aeda in _XFreeDisplayStructure () from /usr/X11R6/lib/libX11.so.6
#8 0xb6d293bd in XCloseDisplay () from /usr/X11R6/lib/libX11.so.6
#9 0xb710e274 in qt_cleanup () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#10 0xb717539b in QApplication::~QApplication () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#11 0xb7786f77 in KApplication::~KApplication () from /usr/lib/libkdecore.so.4
#12 0xb7825823 in KUniqueApplication::~KUniqueApplication ()
from /usr/lib/libkdecore.so.4
#13 0x08094136 in KComboBox::itemSelected ()
#14 0x0806680d in ?? ()
#15 0xbffff970 in ?? ()
#16 0x00000000 in ?? ()
#17 0x00000000 in ?? ()
#18 0x00000000 in ?? ()
#19 0x00000000 in ?? ()
#20 0x00000001 in ?? ()
#21 0x080e7c9c in _IO_stdin_used ()
#22 0x00000000 in ?? ()
#23 0x080e7f60 in _IO_stdin_used ()
#24 0x080e7ec0 in _IO_stdin_used ()
#25 0xbffff998 in ?? ()
#26 0xb6cd52ee in operator new () from /usr/lib/libstdc++.so.5
#27 0xb6afe8c8 in __libc_start_main () from /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6
#28 0x08066571 in ?? ()
 
Old 09-26-2005, 11:03 AM   #2
nonsense28sal
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: USA - Oxford, Mississippi
Distribution: Kubuntu-Gutsy, SuSE, Mandriva, Debian
Posts: 89

Rep: Reputation: 15
Other MPEGS?

Have you tried a different MPEG file to see if the first one is the problem?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Suse 10.0 and Kaffine, lostn1slinux Linux - Software 5 11-30-2005 02:59 AM
Sound not working with Kaffine trousers Linux - Software 1 03-29-2005 10:20 AM
Kaffine 3.0 autostart festriaqua Linux - Newbie 6 02-28-2005 12:59 PM
how to prevent auto load of kaffine media player? greythorne Mandriva 1 12-22-2004 12:41 AM
Kaffine and codecs evilmonkey Linux - Software 14 09-30-2004 06:09 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:57 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration