LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-27-2011, 12:12 PM   #16
theNbomr
LQ 5k Club
 
Registered: Aug 2005
Distribution: OpenSuse, Fedora, Redhat, Debian
Posts: 5,396
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 908Reputation: 908Reputation: 908Reputation: 908Reputation: 908Reputation: 908Reputation: 908Reputation: 908

Quote:
Originally Posted by jamesf View Post
Replying to theNbomr: Could it have been the write cache that was messing you up?
I assume that is the cause. On magnetic media, it probably isn't an issue. Whenever the cache can hold an appreciable percentage of the destination device, it might be.
--- rod.
 
Old 11-27-2011, 05:58 PM   #17
jamesf
Member
 
Registered: Dec 2004
Location: USA
Distribution: Slackware 12 and higher
Posts: 229

Rep: Reputation: 52
This reply is to Clarence-Adams. (I know, I should have quoted.)

That's ... expected, if you think about it.

I just tried it as you are running it, with two different ttys. Ctrl-Alt-F2 is running dd and I logged in on Ctrl-Alt-F3 and issued the kill command. The output is on Ctrl-Alt-F2, where dd is running.

My example failed because I backgrounded dd and did it all from one terminal.

Last edited by jamesf; 11-27-2011 at 05:59 PM.
 
Old 11-27-2011, 07:36 PM   #18
Clarence-Adams
Member
 
Registered: Nov 2011
Distribution: Archlinux
Posts: 31

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Talking

Thanks jamesf, I got it. I guess it's complete whenever it says (40.0 GB) copied. Thanks for your help everybody.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Advice on Western Digital "Advanced Format" hard drives under linux telemeister Linux - Hardware 5 03-02-2010 01:18 AM
hard drives come up "no partition table" and "in use by another program" marti972 Linux - Newbie 3 03-17-2009 12:44 AM
Mounting Hard Drives To Act Like "Host Drive" Noxious020189 Linux - Hardware 3 11-30-2008 05:46 PM
"No Hard Disk Drives detected" error when installing Woody as guest OS in VMware Thomas Anderson Debian 1 01-25-2004 05:41 AM
Mandrake 9.0 & 9.1 "detecting hard drives" installation hang Dr Tom Danger Mandriva 3 11-07-2003 04:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration