LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices

Closed Thread
 
Search this Thread
Old 07-03-2010, 08:03 PM   #1
ernie27ph
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2010
Location: New Bern NC
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
I am having problems with my cd dvd player. Unable able to mount cdrom0


My cdrom was working just fine until I updated. Now I get
mount: special device /dev/scd0 does not exist
any Ideas?
 
Old 07-03-2010, 08:12 PM   #2
unSpawn
Moderator
 
Registered: May 2001
Posts: 26,943
Blog Entries: 54

Rep: Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731Reputation: 2731
Please post your thread once and in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread should be closed because it is a duplicate of http://www.linuxquestions.org/questi...-ideas-817896/. See the http://www.linuxquestions.org/linux/rules.html.
 
1 members found this post helpful.
Old 07-03-2010, 08:54 PM   #3
ernie27ph
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2010
Location: New Bern NC
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
How do you close a thread?

Just learning. sorry
 
Old 07-03-2010, 11:11 PM   #4
John VV
Guru
 
Registered: Aug 2005
Posts: 12,595

Rep: Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677Reputation: 1677
also add some more info please
this:
Quote:
My cdrom was working just fine until I updated. Now I get
mount: special device /dev/scd0 does not exist
any Ideas?
this gives us NO INFO !

yes you updated BUT from WHAT to WHAT
AND
how did you update?

1) what are you running ?
2) what WAS the version you updated ?
3) what did you update it to ?

and so on ...........
 
Old 07-04-2010, 08:03 PM   #5
pixellany
LQ Veteran
 
Registered: Nov 2005
Location: Annapolis, MD
Distribution: Arch/XFCE
Posts: 17,802

Rep: Reputation: 728Reputation: 728Reputation: 728Reputation: 728Reputation: 728Reputation: 728Reputation: 728
John*;
Please don't post to threads marked for closure.

ernie*;
You can reply to the above in your other thread.
 
  


Closed Thread

Tags
device, exist, mount, special


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unable to mount cdrom0 nnjond Linux - Newbie 1 12-12-2009 08:05 AM
invalid mount options message on ubuntu gutsy cdrom0 larryfroot Linux - Desktop 2 04-16-2008 04:53 AM
Can't mount /media/cdrom0 - Ubuntu:Feisty 7.04 misstajah Linux - Hardware 11 07-18-2007 11:02 AM
can't mount /media/cdrom0 lleb Linux - Software 8 02-04-2007 12:33 AM
Unable to install a DVD player Kingrames Ubuntu 19 07-26-2005 12:10 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:54 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration