LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-20-2004, 11:08 AM   #1
pugg09
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Location: London(Canada)
Distribution: Redhat 7
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Redhat 7.3 Sendmail config w/Rogers/Yahoo??


HI Everyone,

I'm brand new to this forum, so please forgive me if I'm posting in the wrong location.

As most of us Rogers customers know, Rogers has since switched to Yahoo for their emailing services. Whether this is good or bad, time will tell. However, I have since run into problems with my Linux box. Sendmail can no longer send mail. I basically have two errors. Here is a copy of it from my /var/log/maillog file.

Aug 20 11:04:10 localhost sendmail[2096]: i7KF48m02093: to=myemailaddress@rogers.com, ctladdr=apache (48/48), delay=00:00:02, xdelay=00:00:01, mailer=relay, pri=30150, relay=smtp1.rog.mail.vip.re2.yahoo.com. [206.190.36.249], dsn=5.0.0, stat=Service unavailable

Aug 20 11:04:10 localhost sendmail[2096]: i7KF48m02093: i7KF4Al02096: DSN: Service unavailable


Linux version: Redhat 7.3, using it's version of sendmail
Network: Linux PC -> Linksys Router -> Terayon Cable Modem -> Rogers Network.

Could someone point me in the right direction as two what config files need to be changed/added.

Thanks so much.
 
Old 08-22-2004, 04:01 PM   #2
vectordrake
Senior Member
 
Registered: Nov 2003
Location: NB,Canada
Distribution: Something alpha or beta, binary or source...
Posts: 2,280
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 47
Did it work before the big switcheroo? The servers still have the same names (but Rogers doesn't appreciate relaying your mail - gotta go with no auth). Does anyone use sendmail?
 
Old 08-23-2004, 11:54 AM   #3
pugg09
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Location: London(Canada)
Distribution: Redhat 7
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
more info

yep, it worked fine before the switch. the only configuring i did was with my php config files.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sendmail - Config for IP Block's & Config Issues Thom_Redhat Linux - Software 1 04-07-2006 02:29 PM
config. kmail with hotmail and yahoo darkangel29 Linux - Newbie 1 10-22-2005 05:35 PM
Rogers yahoo!/cable/ -- not working blitzX Linux - Networking 3 02-20-2005 08:04 PM
Rogers-Yahoo hompage broken in Konqueror OC_eobard Linux - Software 0 08-21-2004 06:57 PM
Yahoo and Redhat Xil24X Linux - Newbie 1 03-14-2004 02:31 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration