Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.


  Search this Thread
Old 10-12-2004, 05:35 PM   #1
Registered: May 2004
Location: Tacoma, Wa
Distribution: Gentoo
Posts: 94

Rep: Reputation: 15
After reboot LVM2 partitions will not mount

Im running gentoo with the 2.6.8 kernel. I setup LVM2 from this gentoo howto
it worked fine I used it for days until i had to reboot..

trying to mount /dev/vg/movies to /mnt/movies it tells me

mount:speical device /dev/vg/movies does not exist

no clue what to do. dm-mod is running. when i do vgscan it tells me it found volume group vg.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help: Resizing partitions, wont reboot quwiltw Linux - Newbie 4 06-13-2005 01:36 PM
LVM2 (non-root) lv's won't mount at boot time jbanafato Linux - General 3 03-07-2005 12:29 AM
Graphical reboot in mdk 10.1RC causes freeze after partitions unmount hari_seldon99 Linux - General 0 09-21-2004 10:09 PM
Empty partitions after reboot with hpt374 emuxman Linux - Hardware 0 05-06-2004 01:05 AM
Mount points are gone after reboot w102jsd Linux - General 1 06-19-2003 01:58 PM

All times are GMT -5. The time now is 02:05 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration