LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions
User Name
Password
Linux - Distributions This forum is for Distribution specific questions.
Red Hat, Slackware, Debian, Novell, LFS, Mandriva, Ubuntu, Fedora - the list goes on and on... Note: An (*) indicates there is no official participation from that distribution here at LQ.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-16-2004, 06:19 AM   #1
risqer
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
No Yast GUI while installation in SuSE 9.1 PRO !


Hi,

I have a i810 display and i would like to know why i dont get
Yast in Graphical ( point and click mode ) !
X server starts and again vanishes in 2 miliseconds. Than after that i get Yast in Tab select mode which i find really annoying. Please help. !


Regards,
Saurabh
 
Old 09-16-2004, 08:03 AM   #2
rjlee
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Distribution: Ubuntu 7.04
Posts: 1,990

Rep: Reputation: 67
I assume that by tab select mode you mean the text-mode version of YaST?

The Intel i810 uses a closed-source driver that doesn't seem to be bundled with SuSE 9.1 (at least not so it's usable by the installer).

You may be able to get this to work by telling it to use VESA/VGA compatibility mode when you boot the install disk initially.
 
Old 09-16-2004, 10:54 AM   #3
risqer
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
yes text mode, but i find it very hard, i would like to have gui for that, i think its there, but it doesnt work here !
please help!
 
Old 09-17-2004, 12:48 AM   #4
risqer
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally posted by rjlee

You may be able to get this to work by telling it to use VESA/VGA compatibility mode when you boot the install disk initially.
How do i do that ?
 
Old 09-17-2004, 12:50 AM   #5
risqer
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
also, while installation od fedora core 1 and redhat 9 , i could use anaconda without any problems !
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nvidia driver won't update in Yast after SuSE 9.3 Pro. install dobsey Linux - Newbie 1 07-06-2005 11:46 AM
SuSE 9.1 Pro, Yast shows no packages installed! Legomancer Linux - Distributions 3 06-14-2005 11:09 AM
Suse 9.1 Pro problems with yast installing rpms fight_the_$oft Suse/Novell 4 11-20-2004 10:01 PM
Installing S/W from DVD using YaST (Suse 9.1 Pro) xian67 Linux - Distributions 1 07-30-2004 04:02 PM
SuSE 9.1 install hangs before Yast GUI loads tmlayton Linux - Newbie 3 06-15-2004 06:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:13 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration