LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-02-2012, 12:15 PM   #1
DV Svejk
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2012
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
Can't launch System Settings menu after preupgrade to F17


Ran preupgrade from F16 to F17. Everything works fine, except that I cannot open the System Settings menu. If I try to open it from System Tools > System Settings or clicking the System Settings option under my user name, I get the same result - cursor spins for about 10 secs then nothing happens. All other menus under System Tools work OK. N.B. - I'm running under fallback mode because of older hardware. Not sure that has any relevance. Any ideas? Really like F17 performance on my computer, just this one niggling issue I'd like to understand.

Thanks, DV
 
Old 06-03-2012, 01:41 PM   #2
DV Svejk
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2012
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
I hoped the update to control-center the other day would fix my issue but it still persists.
I see the error I am receiving - Process /usr/bin/gnome-control-center was killed by signal 11 (SIGSEGV) - is being reported in various bug reports. Guess I just wait for the next update and eventual fix.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade to Fedora 17 with preupgrade creates unbootable system bplis* Linux - Software 5 06-03-2012 02:02 PM
[SOLVED] Launch nvidia-settings automatically maxkukartsev Linux - Software 2 09-01-2009 08:55 PM
System Settings menu missing from Gnome after yum updates jrbiochem Linux - Software 0 11-21-2005 06:28 AM
launch a program from the menu? managerdan Linux - Software 2 06-11-2005 08:06 PM
all "start\system settings" wont launch anymore. demmylls Linux - General 0 03-12-2004 01:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:05 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration