LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Newbie (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/)
-   -   intellimouse usb problem under KDE (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/intellimouse-usb-problem-under-kde-19367/)

roundsup 04-24-2002 05:23 PM

intellimouse usb problem under KDE
 
hi.
i hope someone can help me...

im running suse linux 7.3 and after i installed it with the gui everything ran properly. then i downloaded the new kernel and compiled it. this worked nearly perfect even if some modules were not loadable i was able to get my mouse without reconfiguration to run by running "modprobe hid". now i have some problems, though:
1. i installed the nvidia drivers wich are running quite good now. but i had to reconfigure X with SaX2. now my mouse does not want to work anymore. when i now move my mouse the pointer is roaming around the screen without any sense and it is as if i am pressing a mousebutton the whole time (i.e. the context menu open etc.)

2.after the first time running the new kernel i have the problem, that one of my two nic's would not run anymore. while booting the only problem i get shown is: ipchains could not be loaded and the device eth1 is inactive (even if i activated it).

so far...

cya
roundsup

Aussie 04-26-2002 04:44 AM

Check the pointer section of /etc/X11/XF86Config-4.

roundsup 04-26-2002 05:38 AM

thx for all your help. luckyli was able to solve the problem on my own.

cya

Aussie 04-26-2002 05:54 AM

Then you should post what you did for those that come after you with the same problem.


All times are GMT -5. The time now is 11:32 PM.