LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Ubuntu (http://www.linuxquestions.org/questions/ubuntu-63/)
-   -   Karmic upgrade - now no signal to display (http://www.linuxquestions.org/questions/ubuntu-63/karmic-upgrade-now-no-signal-to-display-792532/)

ruminatus 03-02-2010 02:09 AM

Karmic upgrade - now no signal to display
 
I recently upgraded from 9.04 to 9.10 on an IBM Intellistation Z Pro (64-bit).

Install went smoothly.

Upon restart, everything works fine up until the log-in screen. The normal hardware checks all run and the new white Ubuntu symbol appears but when it switches to the log-in screen, a "No signal" message appears on the display and the green power light goes orange.

I can still log-in remotely from another machine and access all the files and drives, run jobs etc., so the machine did start-up properly, it is just an issue with the display.

I would greatly appreciate any clues on how to fix this situation.

Chuck

crts 03-02-2010 03:43 AM

Hi,

first check if all cables are plugged in properly. Did you upgrade by using the upgrade option in Ubuntu 9.04? I once did that and the results were suboptimal. IMHO it is better to do a real install instead of an upgrade.
What Graphic card do you have? Maybe something got misconfigured? If you can still login then try to obtain logs and post them.

ruminatus 03-02-2010 07:44 AM

problem solved
 
It was simple, as I knew it would.

See the answer here:

https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/102917

chc


All times are GMT -5. The time now is 08:03 AM.