LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Zenwalk
User Name
Password
Zenwalk This forum is for the discussion of Zenwalk Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-08-2008, 09:41 AM   #1
varaahan
Member
 
Registered: Jul 2005
Location: chennai, india
Distribution: Puppy, Arch Linux,Absolute Linux
Posts: 83

Rep: Reputation: 15
X Problem


In my Zenwalk 5.0 (Asus mobo A8V-VM with on board Deltachrome IGP), X is not working. I get connection to x server lost msg. Tried xorgconfig but in vain.
 
Old 06-17-2008, 02:12 AM   #2
jomen
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: Leipzig/Germany
Distribution: Arch
Posts: 1,687

Rep: Reputation: 54
Quote:
Tried xorgconfig but in vain.
What does that mean?
There are logs written to eighter the home directory of the user who started the server or xorgconfig - or to /var/log/Xorg.X.log - there you should find some info on what happened.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
perl problem? apache problem? cgi problem? WorldBuilder Linux - Software 1 09-17-2003 07:45 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Zenwalk

All times are GMT -5. The time now is 05:36 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration