LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Ubuntu (https://www.linuxquestions.org/questions/ubuntu-63/)
-   -   Problem: Youtube video screen - Shockwave flash - White screen. Firefox. (https://www.linuxquestions.org/questions/ubuntu-63/problem-youtube-video-screen-shockwave-flash-white-screen-firefox-801166/)

NOoBuntuLinux 04-09-2010 11:29 PM

Problem: Youtube video screen - Shockwave flash - White screen. Firefox.
 
1 Attachment(s)
Yes I use Firefox on Ubuntu Linux 8.04 LTS Desktop Edition.

When ever I try to watch a video, most of the time, where the black video screen is supposed to be seen, is not seen. It is a large white/light grey square. I refresh lots of times because that is what used to cure the glitch, but not anymore. I want it to stop permanently, and I can't as of yet figure out how to do so. I CAN use Opera.. but even if I use that, it's a slow load up time, and you can't click the suggested video icons after you have finished the video.

I attached a screen shot of Youtube with the problem.

Suggestions appreciated.

Ahemta 04-10-2010 01:34 PM

i have same problem and i had searched for a solution and i can't fix it

JJSeay 04-11-2010 01:25 PM

NoVideo
 
This is my first post, and I would like to join the two posts about no video. My configuration is Karmic with Firefox installed.

I used the KDE system for several years and moved to Karmic this year. I did not have this problem is the KDE distro.

I suspect a problem with the streaming functions in Firefox or Ubuntu.

Reason: Occasionally, I will get an error screen that states "An Error has occurred."

Black screen.

Jerry-KE5PUT

NOoBuntuLinux 04-22-2010 05:35 PM

Anyone alive in the answering community?
 
So........... Any takers???

lupusarcanus 04-23-2010 10:28 AM

- Right-click it and tell of the options you see.
- Are you accepting cookies?
- Under Tools -> Options-> Applications, what are the entries for Flash?
- Are you using Ubuntu's distribution of Flash or did you D/L it from Adobe's site?
(Just troubleshooting right now)

jfmxl 04-29-2010 09:44 PM

I upgraded from 9.04 to 9.10 and now I cannot play embedded youtubes. Youtubes from the youtube site itself play ok.

Using a tip about about:plugins from someone on the firefox list I discovered the following plugins are in use:

/var/lib/flashplugin-installer/npwrapper.libflashplayer.so
application/x-shockwave-flash Shockwave Flash swf
application/futuresplash FutureSplash Player spl

/usr/lib/mozilla/plugins/libtotem-cone-plugin.so
video/flv Flash video flv

So... one plugin plays youtube itself and the other fails to play embedded youtubes?

jfl@ws3:~$ uname -a
Linux ws3 2.6.31-21-generic #59-Ubuntu SMP Wed Mar 24 07:28:27 UTC 2010 x86_64 GNU/Linux]

jfl@ws3:~$ firefox -version
Mozilla Firefox 3.5.9, Copyright (c) 1998 - 2010 mozilla.org

Any help would really be appreciated.

Still wish I had never hit the upgrade button.


All times are GMT -5. The time now is 12:40 AM.