LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu
User Name
Password
Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-26-2007, 04:12 PM   #1
gjblackford
Member
 
Registered: Jul 2006
Location: Reading, UK
Distribution: Ubuntu
Posts: 68

Rep: Reputation: 15
Amarok wont Work


Hi,

When I first installed Kubuntu Gutsy and ran Amarok I configured it to use MySQL to store its information (I have a lot of MP3!), but all that happened was Amarok appeared to crash (I got screen corruption in Amarok Window), so I killed the Window and since that Amarok refuses to start I get the icon at bottom of the screen when I run Amarok but after a while that vanishes and nothing happens. I have tried deleting ~/.kde/share/apps/amarok folder and telling Adapt to reinstall Amarok but still no joy, I even did the MS thing (Rebooted ).


Can someone please help.

Thanks,



Gavin,
 
Old 10-26-2007, 05:14 PM   #2
{BBI}Nexus{BBI}
Senior Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Nottingham, UK
Distribution: Mageia 6, KDE Neon
Posts: 4,313

Rep: Reputation: 212Reputation: 212Reputation: 212
Start it up via a terminal session then post the error output to this forum.
 
Old 10-26-2007, 05:29 PM   #3
gjblackford
Member
 
Registered: Jul 2006
Location: Reading, UK
Distribution: Ubuntu
Posts: 68

Original Poster
Rep: Reputation: 15
when running amarok I get

Code:
Amarok: [Loader] Starting amarokapp..
Amarok: [Loader] Don't run gdb, valgrind, etc. against this binary! Use amarokapp.

Amarok: [Loader] Amarok is taking a long time to load! Perhaps something has gone wrong?
kdecore (KAction): WARNING: KAction::insertKAccel( kaccel = 0x814e610 ): KAccel object already contains an action name "play_pause"
QLayout "unnamed" added to QVBox "unnamed", which already has a layout
kdecore (KAction): WARNING: KAction::insertKAccel( kaccel = 0x814e610 ): KAccel object already contains an action name "play_pause"
QLayout: Adding KToolBar/mainToolBar (child of QVBox/unnamed) to layout for PlaylistWindow/PlaylistWindow
QObject::connect: Incompatible sender/receiver arguments
        StarManager::ratingsColorsChanged() --> ContextBrowser::ratingOrScoreOrLabelsChanged(const QString&)
The App does start (after about 10 minutes), but the screen has not drawn properly and you get no response from it.

Thanks,


Gavin,

Last edited by gjblackford; 10-26-2007 at 05:30 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amarok 1.4.6 wont start the-yikes Slackware 10 10-26-2007 05:17 AM
Amarok 1.4 Wont let me install! Maverick1182 Linux - Newbie 6 07-07-2006 07:57 PM
Amarok wont play this shoutcast stream tony_stevens Linux - General 0 06-05-2006 03:24 PM
amarok wont go away..... picturefixer Ubuntu 1 01-18-2006 09:16 PM
amarok wont start in Slackware jaakkop Linux - Software 1 07-17-2005 05:16 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu

All times are GMT -5. The time now is 05:49 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration