Review your favorite Linux distribution.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE
User Name
SUSE / openSUSE This Forum is for the discussion of Suse Linux.


Closed Thread
  Search this Thread
Old 03-01-2006, 10:48 PM   #1
Registered: Feb 2006
Location: Florida
Distribution: SUSE 11.0/x86 KDE
Posts: 334

Rep: Reputation: 30
Unhappy Suse 10 Laptop Sound Card "No Device Found/No Pipeline"

Please help guys! I only have one problem with my installation. My Ali M5451 Sound card will not configure. It also used a Trident driver. I have no sound, and anytime I try anything, I get an error message. When I try to configure using Yast Sound Configurer, I click Install fast/or normal and get an error message that it will not load due to incorrect parameters - I/O - IRQ. I also get Device does not exist errors. Any Ideas??? Tired of no sound. What can I do with written commands on the Super user Terminal. Supposedly I'm missing a /dev/ file.....
Old 03-14-2006, 08:18 PM   #2
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Debian Testing
Posts: 19,191
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 464Reputation: 464Reputation: 464Reputation: 464Reputation: 464
Please do not post the same thread in more than one forum. Picking the most relevant forum and posting it once there makes it easier for other members to help you and keeps the discussion all in one place.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ALI-M5451 Laptop Soundcard >>No such device>>Device Not Found>No Pipeline Balarabay1 Linux - Hardware 1 02-21-2006 01:54 PM
"Successful install" results in "Boot device not found" slackr007 Fedora 2 06-21-2005 05:05 PM
"Successful install" results in "Boot device not found" slackr007 Linux - Newbie 2 05-31-2005 09:02 PM
Mplayer "no sound card found" adamuga Linux - Software 1 04-22-2004 12:09 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:22 AM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration