LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE
User Name
Password
SUSE / openSUSE This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-20-2005, 07:26 PM   #1
b18b
Member
 
Registered: Nov 2005
Distribution: PCLinuxOS .92
Posts: 80

Rep: Reputation: 15
Suse 10.0 WiFi issue, not major, but a pain


Today I did a fresh install of Suse 10.0 on my Sony VGN-S360 notebook. To the most part everything is better than expected. However there is one quirk that I am trying to work out.

My WiFi works great, when it's working. The problem is that when I do a clean boot, it doesn't work unless I go into Kinternet and do a manual connection.

Before connecting everything looks the way that it is supposed to when I look at iwconfig. It is exactly the same when it is not working and when it is working.

The second problem is that in Yast, it asks if Kinternet be shown on all users task bars. I selected yes, but it does not show up. Right now I am opening a console window to run.

Other than that, Suse 10.0 has been smooth and flawless.

Any help would be very much appreciated to make everything perfect.

Thanks.
 
Old 11-21-2005, 09:14 AM   #2
RedShirt
Senior Member
 
Registered: Oct 2005
Location: Denver
Distribution: Sabayon 3.5Loop2
Posts: 1,150

Rep: Reputation: 45
2 possibles:
1) In YAST, hardware, network devices, do you have it set to "connect on boot"? There are settings of manually, connect on boot, and something else I think. Make sure it is set to connect on boot.

Assuming that isn't it
2) Have you tried using kwifimanager instead of kinternet?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
suse 10 wifi issue tlarkin SUSE / openSUSE 9 11-08-2005 10:19 AM
Major Issue...Last Stop Before Format rhb327 Slackware 12 12-20-2004 03:16 PM
Major screen resolution issue JimBass Linux - Newbie 5 06-05-2004 09:02 PM
Can somebody please help me with a major installing issue? DAKPluto Linux - General 6 06-03-2002 02:07 PM
gnucash install = major pain pekuekfir Linux - Newbie 3 01-19-2002 06:05 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE

All times are GMT -5. The time now is 01:04 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration