LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE
User Name
Password
SUSE / openSUSE This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-20-2005, 08:27 PM   #1
gbj
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 142

Rep: Reputation: 15
Marked vowels and Opera 8.5


I can't any type of marked vowels on opera and i need them because are basic on my native language. I am using SuSE 9.3, Opera 8.5 and qt3-3.3.4-29. I have the correct keyboard settings in KDE, ie. all others applications work fine. All my marked wowels come out like this ´o, ´i, ´a instead of ó, í, and á.
Any help is appreciated as this problem has me stumped and I would really like to use this excellent browser.
 
Old 09-21-2005, 08:48 AM   #2
Thakowbbery
Member
 
Registered: Mar 2005
Posts: 135

Rep: Reputation: 17
Would help if you could say exactly which language are you talking.

Brasileiro
Português
Español
 
Old 09-21-2005, 10:00 AM   #3
gbj
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 142

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Icelandic (IS)
 
Old 09-21-2005, 11:28 AM   #4
Thakowbbery
Member
 
Registered: Mar 2005
Posts: 135

Rep: Reputation: 17
(Sorry, I really thought that latin languages were the only ones that used marks :P)

Well, all iceland language packages are working fine? (kde, yast, anyone else you think about?)
Besides, is your keyboard an icelandic or a standard us?
 
Old 09-21-2005, 05:17 PM   #5
gbj
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 142

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Everything is working fine and yes my keyboard is Iclandic
 
Old 09-21-2005, 08:17 PM   #6
Thakowbbery
Member
 
Registered: Mar 2005
Posts: 135

Rep: Reputation: 17
Alright, I really don't know the problem.
My language also uses marks (brazilian portuguese) and Opera works fine for me.
 
Old 09-22-2005, 01:10 AM   #7
gbj
Member
 
Registered: Jul 2003
Posts: 142

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Yes it is wery weird, Opera is the only program on my syste thet seems to have this problem?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MySql: Table 'X' marked as read only Cyth Programming 10 07-12-2011 12:09 PM
marked detoriation in performance! :( irfanhab Slackware 12 12-14-2004 07:35 AM
Threads marked as Completed or Answered? jpbarto LQ Suggestions & Feedback 2 09-25-2003 03:55 PM
No marked difference after compiling kernel robtheJobNorflk Slackware 6 05-23-2003 05:05 PM
Can't get packages marked in software/package manager BorgKing Linux - Software 1 06-18-2002 01:03 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE

All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration