LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE
User Name
Password
SUSE / openSUSE This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-31-2006, 02:56 PM   #1
NoUse4ANick
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2005
Location: Bellingham WA
Distribution: SUSE 10.0, will try others later =)
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
HP printer disappears after reboot in Suse 10.0


A friend of mine who has Suse 10.0 on their machine wanted to get their printer to work, I installed just fine, and printed from all the accounts.

got a call the next day and they couldn't print again! is there anything I need to add to the startup script (kinda like a mount thing in fstab for mounting hard drives) for it to stick to all the users (there are 3 of them plus my account on there)?

Thanks for any help!!!

 
Old 01-31-2006, 03:24 PM   #2
Brian1
LQ Guru
 
Registered: Jan 2003
Location: Seymour, Indiana
Distribution: Distribution: RHEL 5 with Pieces of this and that. Kernel 2.6.23.1, KDE 3.5.8 and KDE 4.0 beta, Plu
Posts: 5,700

Rep: Reputation: 64
What did you install?
Did you the HPLIP or HPIJS drivers from HP?
If that is what you used is the need services starting?
Are you using cups and is it running?

Brian1

Last edited by Brian1; 01-31-2006 at 05:07 PM.
 
Old 01-31-2006, 05:11 PM   #3
NoUse4ANick
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2005
Location: Bellingham WA
Distribution: SUSE 10.0, will try others later =)
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I used the wizard, so whatever it installed, and i have no idea of cups is running or not, however after the install it printed just fine (both from firefox and the test page). so my question remains: how do i get it to stick to all the users on the computer?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pcmcia disappears after reboot dystopia Linux - Laptop and Netbook 1 03-22-2005 07:20 PM
Device named with mkfifo disappears on reboot ColKurtz Linux - Newbie 1 01-28-2005 10:46 PM
/dev/modem Disappears on Reboot farmerdan Mandriva 11 12-27-2004 03:37 PM
nVidia Driver Install issue.... Disappears after Reboot Anticipat3 Linux - Hardware 4 07-09-2002 02:40 PM
NIC Module Disappears upon reboot kernelclink Linux - Newbie 2 03-19-2002 07:06 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE

All times are GMT -5. The time now is 11:00 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration