LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE
User Name
Password
SUSE / openSUSE This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-02-2009, 01:02 AM   #1
masg11
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Had to reinstall python 2.6 now can't get gui up with nvidia card


I had a perfectly working Opensuse11.1 install with XBMC and accidentally downgraded python from 2.6 trying to install sopcatqui. Caused a lot of issue, but I resolved most, but I can't get a gui up locally on the machine

Here is some info
The machine boots into init3
if I init 5 it just the screen flashes and stays dark.
I can access a gui using vnc or NX
I luanch sax2 from that gui(remotely) and I see that my nvidia 6350 is up, but when I hit test is says testing failed. Sax ok : "X configuration: No information

I reinstalled nvidia drivers nvidia-gfxG02-kmp-default from one click and from yast

ran sax2 -r -m 0=nvidia
and got...
SaX: initializing please wait...
SaX: your current configuration will not be read in
SaX: no X-Server is running
SaX: will start own server if needed
SPP: prepare device [0] profile: Depth24
SPP: prepare device [0] profile: NVidia
SPP: calling device [0] profile script: NVidia
SPP: prepare device [0] profile: NoModelines
SPP: prepare device [0] profile: Composite
SPP: including prepared profile(s)...
SPP: prepare device [0] profile: nobus
SPP: including prepared profile(s)...

SaX: startup

xc: sorry could not start configuration server
xc: for details refer to the log file:

/var/log/SaX.log

xc: abort...

I'm posting my Xorg.0.log,

http://pastebin.ca/1443933

here is my sax.log

http://pastebin.ca/1443935
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After installing nvidia graphics card driver mandrva 2009 failed to start GUI. kumar3999 Mandriva 6 11-22-2008 06:35 PM
Tried Debian 'Sarge' on a different machine that has nVidia FX 5200 card... blank GUI ExCIA Linux - Newbie 11 05-16-2005 02:36 PM
Do I need to reinstall NVIDIA driver? sdat1333 Fedora 3 11-28-2004 04:40 PM
what do I need for GUI design with python? servnov Programming 3 10-19-2004 09:23 PM
gui login screen only not the same after reinstall? guitarnix Slackware 3 11-20-2003 09:36 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE

All times are GMT -5. The time now is 07:22 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration