LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-09-2013, 11:48 PM   #1
rchincholkar
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2013
Location: Thane, Mumbai, India
Distribution: Fedora, CentOS, RedHat Linux, SLES, OpenSUSE, etc
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
Question Unable to start the KVM guest as a Cluster Resource.


Hello,

I have two nodes, installed KVM in both. I configured both nodes as a HA cluster in SLES11 SP3.
There is one virtual system on shared storage and accessible to both the nodes. I can manually start the virtual machine on any of node as well as migrate to another node.
But when I try to start the virtual machine as a cluster resource nothing happens. I don't even get logs.

My configuration :

node kvm1 \
attributes standby="off"
node kvm2 \
attributes standby="off"
primitive p_stonith stonith:external/sbd \
meta target-role="Started" \
operations $id="p_stonith-operations" \
op monitor interval="3600" timeout="20" \
params sbd_device="/dev/disk/by-id/scsi-14945540000000000bee7eddff4312196c4db5666fdafffbd"
primitive p_vm ocf:heartbeat:VirtualDomain \
meta target-role="Started" \
operations $id="p_vm-operations" \
op monitor interval="10" timeout="30" \
params config="/etc/libvirt/qemu/machine2.xml" \
utilization cpu="2" hv_memory="500"
property $id="cib-bootstrap-options" \
no-quorum-policy="ignore" \
placement-strategy="balanced" \
dc-version="1.1.10-9d65618" \
cluster-infrastructure="classic openais (with plugin)" \
expected-quorum-votes="2" \
last-lrm-refresh="1386567168"
rsc_defaults $id="rsc-options" \
resource-stickiness="1" \
migration-threshold="3"
op_defaults $id="op-options" \
timeout="600" \
record-pending="false"


Please suggest. Thanks!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] KVM - Bridge, guest works until I start my iptables greenpoise Linux - Virtualization and Cloud 3 01-27-2014 08:50 AM
KVM guest unable to ping and access internet from the Physical host machine manuce Linux - Newbie 1 05-28-2013 02:48 AM
KVM Guest network unable to connect to Host in CentOS-6.3 mglaris Linux - Virtualization and Cloud 5 10-05-2012 05:01 AM
libvirt/kvm: Enter passphrase during guest startup using virsh start <domain> druuna Linux - Virtualization and Cloud 0 09-29-2011 06:59 AM
Unable to SSH between the guest OS in KVM using Fedora14 taousif Linux - Networking 1 03-03-2011 02:34 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration