LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - Installation
User Name
Password
Slackware - Installation This forum is for the discussion of installation issues with Slackware.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-25-2004, 09:23 AM   #1
mordak
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Location: Orange, MA
Distribution: Mint, Debian, Ubuntu's, Puppy, Siduction, Crunchbang
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
Slackware 10 install problem.


I have been running Slack 9.1 on my Toshiba Laptop without issue for quite some time. I wanted to do a fresh insall with Slack 10. After the initial setup Slack tries to install/copy packages to my HDD and an error pops up unable to install package I can't remember the exact message but several attempts fail. I have re-downloaded the ISO's thinking it was a bad CDR but still the same error. Just for ha ha's I skipped that package to go to the next and the same problem happens. I proceeded to skip about 30 or so packages with the same error. Has there been some package integrity issue I am unaware of? If possible, I will retry tonight and post exact error message output.
TIA,
Mordak
 
Old 10-25-2004, 12:43 PM   #2
david_ross
Moderator
 
Registered: Mar 2003
Location: Scotland
Distribution: Slackware, RedHat, Debian
Posts: 12,047

Rep: Reputation: 67
Are the md5sums ok for the ISOs you downloaded? There should be no reason to download them again if they are ok.
 
Old 10-25-2004, 12:44 PM   #3
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Debian Testing
Posts: 19,192
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475
I had the same thing happen to me - my disks were bought direct from Slackware. SuSE installed without problems. I'd be interested to hear of any solutions.
 
Old 10-25-2004, 11:48 PM   #4
gnashley
Amigo developer
 
Registered: Dec 2003
Location: Germany
Distribution: Slackware
Posts: 4,899

Rep: Reputation: 579Reputation: 579Reputation: 579Reputation: 579Reputation: 579Reputation: 579
Probably a buggy 'setup' on the install disk. Try booting using your 9.1 CD. Then mount the Slack 10 CD on /mnt and run 'setup'.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install Problem with slackware SlackwareMan Linux - Newbie 5 07-26-2004 12:35 PM
Slackware 9 install problem nirvanix Slackware 4 05-27-2003 05:28 AM
Slackware 9.0 Install Problem Q. Tews Linux - Newbie 2 03-30-2003 11:42 AM
slackware install problem Independence Slackware 5 12-19-2002 10:26 AM
Slackware install problem wh1 Slackware 6 05-15-2002 08:45 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - Installation

All times are GMT -5. The time now is 04:20 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration