LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - Installation
User Name
Password
Slackware - Installation This forum is for the discussion of installation issues with Slackware.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-04-2006, 06:01 PM   #1
somelemming
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2005
Location: Jersey, C.I.
Distribution: Slackware, IRIX
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Install failing when detecting firewire/USB devices


Using Slackware 10.2 and booting with sata.i, things stop happening (I have an active cursor, but the install doesn't advance) when I get to this stage:

Code:
Detected new USB/IEEE1394 storage devices... Scanning all LUNs
Host adaptor 0 (ahci) found
Host adaptor 1 (ahci) found
Host adaptor 2 (ahci) found
Host adaptor 3 (ahci) found
+ echo Host adapter 4 (usb-storage-0) found
I tried using 'noscanluns' boot option to skip this, which it did, but after that it couldn't read the partition table when I tried cfdisk, so I assumed things weren't right there. (The partition table is fine - it's a new machine and I thought I'd ty out Vector Linux on it. Realised I didn't like it much, so I'm moving back to Slack )

Any ideas?

Thanks in advance.
 
Old 05-05-2006, 04:01 AM   #2
somelemming
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2005
Location: Jersey, C.I.
Distribution: Slackware, IRIX
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Fixed, in a way. It turns out that I couldn't use cfdisk since the hard drive was /dev/sda, while the cd-rom was /dev/hda, which cfdisk obviously couldn't write to.

I have a feeling that the device that it was sticking on was the card reader, so I'll have to fiddle with that later.

Hope someone finds this useful, at least.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB and Firewire devices not detecting floyd1966 Ubuntu 3 06-25-2005 01:41 PM
External USB/Firewire DVD not detecting properly with Suse 9.2 Marshalle Linux - Laptop and Netbook 2 03-13-2005 06:35 PM
eth1 failing on boot, IEEE firewire card driver failing, help jackuss_169 Linux - Laptop and Netbook 5 03-05-2005 08:34 AM
Detecting Firewire Drive nutthick Linux - Hardware 0 02-11-2005 08:17 AM
Integrating firewire & USB devices snowman156 Slackware 1 09-22-2004 11:30 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - Installation

All times are GMT -5. The time now is 10:30 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration