LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - ARM
User Name
Password
Slackware - ARM This forum is for the discussion of Slackware ARM.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-16-2019, 06:20 AM   #1
0p3st
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2019
Location: Belo Horizonte - Brazil
Distribution: Slackware
Posts: 11

Rep: Reputation: Disabled
Slackware-Current kernel 3.4.113 OpenGL, Šudio HDMI, 4 USBs Ok


save save, Slackware-current with kernel 3.4.113 for orangepi-pc.

* Mali 400 3D acceleration Ok
* HDMI audio Ok
* All USBs Ok
* CPU freq min 680 MHz, 1200 max.
* Wlan not
_sshd
_samba
_Xfce4

user root
pass 1234cinco
Download:https://drive.google.com/file/d/1U1A...w?usp=drivesdk

0p3st, Darkstarfire.
group telegram
@slackshowbr

Last edited by 0p3st; 12-16-2019 at 04:19 PM.
 
Old 12-17-2019, 03:51 AM   #2
drmozes
Slackware Contributor
 
Registered: Apr 2008
Location: Surrey, England
Distribution: Slackware
Posts: 872

Rep: Reputation: 654Reputation: 654Reputation: 654Reputation: 654Reputation: 654Reputation: 654
Quote:
Originally Posted by 0p3st View Post
save save, Slackware-current with kernel 3.4.113 for orangepi-pc.

* Mali 400 3D acceleration Ok
* HDMI audio Ok
* All USBs Ok
* CPU freq min 680 MHz, 1200 max.
* Wlan not
_sshd
_samba
_Xfce4
The Orange Pi PC is supported by the kernel in -current. Have you tried it?
 
Old 12-17-2019, 09:54 AM   #3
0p3st
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2019
Location: Belo Horizonte - Brazil
Distribution: Slackware
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Yes, but I used the 3.4.113 kernel exactly because of the compatibility with the board, where with mainline kernel does not support 3D acceleration nor HDMI audio. I am using a mxq4k-pro TV Box Card with H3 Allwinner processor
wlan0 xradio_wlan.ko does not work, the other features of the card works perfectly.
 
Old 12-17-2019, 10:02 AM   #4
0p3st
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2019
Location: Belo Horizonte - Brazil
Distribution: Slackware
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
is based on orangepi-pc!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	slackARM.jpg
Views:	17
Size:	152.3 KB
ID:	32123   Click image for larger version

Name:	slackARM2.jpg
Views:	16
Size:	109.3 KB
ID:	32124  
 
Old 12-17-2019, 01:21 PM   #5
dodoLQ
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2014
Location: France
Distribution: Slackware
Posts: 21

Rep: Reputation: Disabled
And how did you install SlackwareARM-current on that thing?

Last edited by dodoLQ; 12-17-2019 at 01:26 PM.
 
Old 12-17-2019, 05:27 PM   #6
0p3st
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2019
Location: Belo Horizonte - Brazil
Distribution: Slackware
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Smile

This card has a quadcore processor H3 Allwinner, 4 USB, 1 HDMI, 1 AV, SDCARD IN, the profile of this card is very similar to the orangepi-pc, I made some modifications as the processor frequency, as the beelink x2 also has similar hardware so I changed the .fex of "orangepi-pc" and put the frequency of beelink x2, result? BOX performed satisfactorily. Download the link above that I made available for download.


0p3st.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo_2019-10-23_23-39-58.jpg
Views:	4
Size:	110.3 KB
ID:	32128   Click image for larger version

Name:	photo_2019-10-23_23-40-24.jpg
Views:	4
Size:	87.5 KB
ID:	32129   Click image for larger version

Name:	photo_2019-10-23_23-39-43.jpg
Views:	8
Size:	96.6 KB
ID:	32130  
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
current -- suddenly hdmi audio is hd:0, instead of the pci audio card genss Slackware 5 04-25-2016 09:07 AM
[ProLiant MicroServer, ATI R6xx HDMI, Digital Out, HDMI] No HDMI sound at all vnatius Linux - Hardware 15 08-16-2012 02:09 PM
HDMI Audio doesn't work - Debian Squeeze (Intel HDMI) felipefv Linux - Hardware 8 02-06-2012 10:47 AM
First Swaret, then Keybd and mouse, new kernel and USBs bite! xmeson Slackware 1 12-24-2004 04:23 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - ARM

All times are GMT -5. The time now is 08:45 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration