LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - ARM
User Name
Password
Slackware - ARM This forum is for the discussion of Slackware ARM.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-23-2014, 09:26 PM   #1
frushiyama
Member
 
Registered: Oct 2010
Location: Brazil, SP - Cosmópolis
Distribution: Slackware
Posts: 164

Rep: Reputation: 28
18sep14 image raspberry fail to read mmcblk0


I am trying to install using the 18sep14 image.
But when i try do create disk, the installer does not see the /dev/mmcblk0, even if there is no other disks on the rpi. Can someone may reproduce this to confirm if i am not doing something wrong or is something else?

Last edited by frushiyama; 09-24-2014 at 09:48 AM.
 
Old 09-25-2014, 08:40 PM   #2
frushiyama
Member
 
Registered: Oct 2010
Location: Brazil, SP - Cosmópolis
Distribution: Slackware
Posts: 164

Original Poster
Rep: Reputation: 28
Solved with the latest 23Sep14 image.
 
Old 09-27-2014, 08:41 AM   #3
Exaga
Member
 
Registered: Nov 2012
Posts: 188

Rep: Reputation: 89
Quote:
Originally Posted by frushiyama View Post
Solved with the latest 23Sep14 image.
SARPi installer 18Sep14 had a bug which is now fixed in 23Sep14.

http://rpi.fatdog.eu/index.php?p=downloads

Last edited by Exaga; 09-27-2014 at 08:44 AM.
 
1 members found this post helpful.
  


Reply

Tags
raspberry pi


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] External USB hard drives no longer mounting read/write -- now read only revbish Puppy 2 01-28-2013 05:44 PM
Purpose of MMCBLK0* files? mpercy725 Linux - Mobile 4 05-20-2011 08:37 PM
Fail to Mount iPod Nano Read-Write Muraii Slackware 3 07-28-2008 11:30 PM
kernel panic unable to mount root (yes ive read/read other posts) dmx9595 Linux - General 4 01-17-2004 05:07 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - ARM

All times are GMT -5. The time now is 05:31 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration