LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
 
Search this Thread
Old 05-09-2013, 09:14 PM   #1
Gumboherpy
Member
 
Registered: Mar 2013
Posts: 41

Rep: Reputation: Disabled
Weird flash bug.


I was watching a youtube video in full screen and then the vid stopped, the thing froze, I could move my mouse pointer but it would not let me exit full screen, yet the audio kept playing. Da hell? First time that has ever happened to me. I use Slackware 14, have this ever happened to you? Is it a weird one time thing or is it a persistent bug?
 
Old 05-09-2013, 09:23 PM   #2
willysr
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Jogja, Indonesia
Distribution: Slackware-Current
Posts: 2,726

Rep: Reputation: 513Reputation: 513Reputation: 513Reputation: 513Reputation: 513Reputation: 513
What browser did you use?
 
Old 05-10-2013, 07:04 AM   #3
Gumboherpy
Member
 
Registered: Mar 2013
Posts: 41

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Chromium
 
Old 05-10-2013, 07:57 AM   #4
stormtracknole
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: The Big Easy
Distribution: Slackware, RHEL
Posts: 841

Rep: Reputation: 109Reputation: 109
Check this thread:

http://www.linuxquestions.org/questi...me-4175461076/

It appears to be a problem with pepper flash. You can switch to adobe's flash if you have it installed.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird bug eeluve Linux - Newbie 7 11-30-2011 09:12 PM
weird GVIM graphics bug kholdstayr Slackware 3 07-11-2007 09:59 AM
Weird tail + grep bug Aeiri Linux - Software 2 12-15-2006 05:30 AM
Weird installer bug? MaTrIx709 Debian 2 07-15-2005 03:06 PM
Weird Konqueror problem (a bug?) ivanatora Linux - Software 1 10-13-2003 03:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:57 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration