LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-04-2004, 06:03 PM   #1
purplemooseman
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 9

Rep: Reputation: 0
web browser problem in gnome


I was bored this weekend so I decided to download Slackware 10.0 this weekend and dual boot it with my Win XP Pro (cause I had to redo that :again: anyway.)

Amazingly, it worked on my first try. Since then I've recompiled my kernel to 2.6.7 and installed dropline Gnome, among other things.

But all through those changes I've had this continuing problem thats really getting to me:

When I'm in Gnome, no matter what web browser I use (Mozilla, Gaeleon and I think 1 other) I use I cannot simply click a link to download a file. Nor can I push buttons on websites. It just thinks for a little bit and then nothing.

I have to boot to windows to download what I want, or to post to boards like this.

I can download using scripts and such, but I figure I shouldn't have to.

Any clues?
 
Old 08-04-2004, 08:02 PM   #2
gbonvehi
Senior Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Argentina (SR, LP)
Distribution: Slackware
Posts: 3,145

Rep: Reputation: 53
That's very weird, never seen that. Try using Konqueror which uses it's own engine to see if it's related to Gecko (Mozilla and Galeon share that engine).
 
Old 08-04-2004, 10:58 PM   #3
north49er
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: 60.47'N lat
Distribution: fedora 15 x86_64
Posts: 156

Rep: Reputation: 18
I had that same problem. I removed the mozilla package and reinstalled it, and that cured the probem.
 
Old 08-05-2004, 01:40 AM   #4
purplemooseman
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 9

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I removed and reinstalled, that fixed it.

I am posting from my linux,

Thanx
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
N00b: Firefox Web Browser Problem Colonel-1990 Linux - Software 14 02-15-2005 06:44 PM
Mozilla Web browser problem kgao Linux - Software 1 02-05-2005 08:26 PM
web browser problem with proxy tacca SUSE / openSUSE 3 10-16-2004 08:48 AM
Web Browser Problem David@330 Linux - Newbie 3 09-21-2004 10:30 AM
Konqueror Web Browser Problem glock19 Linux - General 1 11-29-2001 02:27 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 11:45 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration