LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-12-2005, 05:00 PM   #46
cathectic
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: UK, Europe
Distribution: Slackware64
Posts: 761

Rep: Reputation: 35

There is now an LQ.org Wiki Slackware FAQ (it's been up for a few months now) - the problem with a thread like the one here is:

1) It quickly gets into a mess
2) As in this case, the OP has vanished and no longer updates the stickied post
3) Mistakes are made and have to wait to be corrected
4) Also, I believe there's a time limit to editing posts? (Regardless, I'd consider it a waste. A sticked message pointing to the FAQ would be far more adequate, and remove any need for extra maintenance from the board end)

The flip side though is that it isn't searcheable from the forum search engine - but then again, I still live in hope and expect people to look at the stickied FAQ in a forum first... (I can always dream, can't I? )
 
Old 05-22-2005, 09:39 PM   #47
mmarkvillanueva
Member
 
Registered: May 2005
Location: Philippines
Distribution: Slackware 10.0 : Linux 2.6.7
Posts: 66

Rep: Reputation: 15
Help...
ATI Driver Installation... Failure

I followed the steps in installing the driver (fglrx-4.3.0-3.12.0.i386.rpm) the compilation went ok but ther was an error after make_install. something to do with /lib/modules/2/4/26/kernel/drivers/char/drm/fglrx.o?

My video is ATI 3D Rage Proon a slacware 10 system...

do you think i got the wrong driver? how do i fix the problem
thanks guys...
 
Old 05-23-2005, 05:44 AM   #48
cathectic
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: UK, Europe
Distribution: Slackware64
Posts: 761

Rep: Reputation: 35
mmarkvillanueva,

If you start a new thread, you'll probably get better exposure for this question.

I can't help you without seeing the specific error. Does 'make.sh' run ok, and what is the error message 'make_install.sh' produces?

If you're running X.Org 6.7.0 (the default with Slackware 10.0, unless you've upgraded?) then you have the correct RPM.

Last edited by cathectic; 05-23-2005 at 05:46 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SBing's Slackware FAQ SBing Slackware 14 10-30-2005 08:13 AM
why does slackware.com say floppy is required? lauram93 Slackware - Installation 1 07-16-2004 11:22 PM
FAQ for Slackware? Danielallan Slackware 7 11-28-2003 12:09 AM
Forming a new LUG... what to do!? carrja99 General 1 08-26-2003 01:19 PM
seeking www.linuxquestions.org/slackware FAQ slackfan Slackware 6 02-16-2003 04:14 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration