LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   slackware13 + slackbuilds.org: thunar-archive-plugin won't work (https://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/slackware13-slackbuilds-org-thunar-archive-plugin-wont-work-759438/)

wingevil 10-03-2009 12:17 PM

slackware13 + slackbuilds.org: thunar-archive-plugin won't work
 
1 Attachment(s)
I installed the thunar-archive-plugin via sbopkg but it won't work.

When I started to create an archive I got an nearly empty messagebox with an error (see screenshot)

Build an archive with an user-defined action "compress"

Code:

tar -cvvf %n.tar %n/ && gzip %n.tar
works well.

Any hints?

wingevil 10-03-2009 12:41 PM

Addendum:

I've just installed the plugin via sbopkg on a 2nd comp with slack64.

Works there perfect.

:scratch:

catkin 10-03-2009 01:19 PM

Quote:

Originally Posted by wingevil (Post 3706311)
Addendum:

I've just installed the plugin via sbopkg on a 2nd comp with slack64.

Works there perfect.

:scratch:

I installed on SW 13.0 32-bit from Slackbuilds and no problems. I installed co-requisite xarchiver before trying it ... ?

wingevil 10-03-2009 04:07 PM

Quote:

Originally Posted by catkin (Post 3706349)
I installed co-requisite xarchiver before trying it ... ?

Was installed before also and works "stand-alone" fine.

I have no idea what's the reason for the malfunction inside Thunar...?


All times are GMT -5. The time now is 10:38 AM.