LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 06-11-2013, 01:54 AM   #16
bartgymnast
Member
 
Registered: Feb 2003
Location: Lelystad, Netherlands
Distribution: slack 7.1 till latest and -current, LFS
Posts: 242

Original Poster
Rep: Reputation: 81

Pat,

thanks for the update.
please note that the drivers needs to be recompiled to take use of this effect.
not sure about the drivers other than vmware.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] [Xorg-1.7.5 in Slackware64 -current] still no workie.. Xorg bug? GrapefruiTgirl Slackware 94 07-28-2010 08:23 AM
[SOLVED] xorg.conf configuration bug dracuss Debian 2 10-23-2009 05:00 AM
Is bug in xorg 1:7.3+18 or kdetv 0.8.9-1 rbees Linux - Software 0 01-22-2009 05:08 PM
Sid Users - Beware of Xorg 7.3 (xserver-xorg-input-evdev) bug rickh Debian 4 10-24-2007 03:30 AM
Bug in Xorg 6.9 ? umgambit Mandriva 5 12-16-2005 07:35 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:35 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration