LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-29-2017, 05:18 PM   #1
timsoft
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: scotland
Distribution: slackware 13.1,13.37,14.0,14.1,14.2 64 and 32bit and arm
Posts: 320

Rep: Reputation: 86
Question sbopkg rsync problem


I am trying to update the 14.2 repository in sbopkg to get the latest qt, but have not been able to for the past 2 days. I have increased the timeout to 50secs, which helped when I updated my 64bit 14.2 VM (qemu), but have not been able to update the 32 bit VM (also qemu) yet. has abyobe else had a problem with rsync on slackbuilds.org or is it just me?
I just use the VM's for testing my slackbuilds and there is no firewall to get in the way.
both vms are on one physical slack64 14.2 machine using bridge for sharing vm and real lan connection.
I could create a rsync share on my 64bit vm and manually sync the 32bit vm to it, but if it is a slackbuilds.org rsync glitch, I can wait till it gets fixed. My internet is via satellite which slows things down, so hopefully it isn't that.
An example of the rysnc output I am getting is below
Code:
receiving incremental file list
rsync: read error: Connection reset by peer (104)
rsync error: error in socket IO (code 10) at io.c(785) [receiver=3.1.2]
rsync: connection unexpectedly closed (232860 bytes received so far [generator]
rsync error: error in rsync protocol data stream (code 12) at io.c(226) [generator=3.1.2]

Rsync with the SBo repository for Slackware 14.2 failed.
Please try again.
 
Old 01-29-2017, 06:01 PM   #2
drgibbon
Member
 
Registered: Nov 2014
Distribution: Slackware64 14.2
Posts: 451

Rep: Reputation: 272Reputation: 272Reputation: 272
I just tested a repo sync and everything is working fine.
 
Old 01-29-2017, 06:27 PM   #3
willysr
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Jogja, Indonesia
Distribution: Slackware-Current
Posts: 3,963

Rep: Reputation: 1224Reputation: 1224Reputation: 1224Reputation: 1224Reputation: 1224Reputation: 1224Reputation: 1224Reputation: 1224Reputation: 1224
worked fine here too
 
Old 01-30-2017, 02:12 AM   #4
timsoft
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: scotland
Distribution: slackware 13.1,13.37,14.0,14.1,14.2 64 and 32bit and arm
Posts: 320

Original Poster
Rep: Reputation: 86
thanks for checking guys. It started working here just after 24:00 (midnight GMT), so I can only guess it was some equipment at my ISP which was reset at midnight.
 
  


Reply

Tags
sbopkg


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Problem with libsodium on -current64 (sbopkg) konmit Slackware 12 04-01-2016 12:14 PM
[SOLVED] Rstudio install problem (using sbopkg) koolimy Slackware 14 07-05-2015 06:23 AM
SBOPKG Chromium installation problem. divali Slackware 7 03-15-2015 06:44 AM
sbopkg problem... Alexvader Slackware 7 02-03-2014 01:01 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware

All times are GMT -5. The time now is 08:59 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration